Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NorthSeaChefs for charity

24 juni 2018 @ 14:00 - 22:00

Klaar voor het gastronomische topevent van het jaar?

Op zondag 24 juni 2018 vindt in Hof ten Damme de derde editie plaats van NorthSeaChefs Benefeat. Een culinair topevent waarop u en uw gezelschap vanaf 14.00 u. van harte welkom zijn.

 

Spektakel op uw bord én in uw mond

 

In een sfeervolle omkadering schotelt een team van gepassioneerde NorthSeaChefs u een menu voor om duimen en vingers bij af te likken. Proef en geniet van de meest fijnzinnige gerechten, bereid met onderschatte schatten uit de Noordzee. Onbeminde en minder bekende vis en bycatch, gevangen door op en top Belgische vissers. Wat wilt u nog meer?

 

Kunst en cultuur

 

Zoals gewoonlijk kunt u deelnemen aan onze tombola. En op de veiling verkopen we een resem prachtige kunstwerken. Stuk voor stuk paradepaardjes. Creaties van Axel Daeseleire en Jozefien Van Turnhout.

 

Ten voordele van vzw Bijs

 

De volledige opbrengst gaat naar vzw Bijs. De vereniging is opgericht door ouders van 9 kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking. Hoewel Vlaanderen prima voorzieningen aanbiedt, zijn de wachtlijsten enorm. Deze ouders nemen het heft in eigen handen. Ze creëren een eigen warme (t)huis voor de kinderen om zo hun toekomst te verzekeren. Dat vraagt niet alleen een grote, permanente inzet van de ouders. Er zijn ook veel materiële en financiële middelen voor nodig. Samen met uw steun hopen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit fantastisch goede doel.

Gegevens

Datum:
24 juni 2018
Tijd:
14:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.northseachefs.be/nl/benefeat-event

Organisator

NorthSeaChefs
Bekijk de site van Organisator