Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poldercross

15 oktober 2016 - 16 oktober 2016

Beste cyclocrossliefhebber,

Ondanks zijn prille leeftijd is de Polderscross bezig aan een steile opmars in de ontzettend populaire wereld van het veldrijden. Zo waren vorig seizoen maar liefst 10000 toeschouwers en 1500 VIP’s getuige van Wout Van Aert’s tweede overwinning op rij in de Polderscross. Niet alleen het hertekende parcours met bijhorende spannende wedstrijd, maar ook de omkadering – en niet in het minst onze VIP formules – oogstten lof alom. Als beloning kregen we als organisatie voor dit seizoen een plaats op de internationale kalender van de UCI.

Concreet betekent dit dat we op zaterdag 15 oktober een internationaal deelnemersveld aan de start krijgen van de 4e editie van de Polderscross. De Belgische toppers uit het veldrijden kunnen zich dus vanaf nu in de Kruibeekse Polders meten met buitenlandse kleppers à la Mathieu Van der Poel of Lars van der Haar. Het recept blijft ongewijzigd: een cross in een tegelijk natuurlijk én historisch kader, gelegen in de Polders van Kruibeke en grenzend aan het prachtige Kasteel Wissekerke. Een niet te missen afspraak dus voor zowel renners en toeschouwers maar ook voor u als sponsor! Met een mooie omloop, een sterk deelnemersveld en een groot aantal toeschouwers zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke, niet te missen sportnamiddag.

Bij een topaffiche hoort uiteraard een topomkadering. Ook dit jaar zal de Polderscross live te volgen zijn op nationale televisie maar bovenal hebben onze VIP formules intussen een zekere reputatie opgebouwd binnen het (wieler)milieu. Vergewis u hier van het VIP- en sponsoraanbod en beleef de Polderscross samen met klanten, collega’s, vrienden en/of familie op een unieke manier. Samen met onze sponsors willen wij uitgroeien tot een topevenement op de internationale cyclocrossagenda!

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen op zaterdag 15 oktober in Kruibeke.

Gegevens

Begin:
15 oktober 2016
Einde:
16 oktober 2016
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://www.polderscross.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.